Congresbestuur

Voorzitter

De voorzitter zorgt ervoor dat het congres in goede banen verloopt en is contactpersoon tussen het congresbestuur en de buitenwereld.
Willemijn Roodbol zal dit congres voorzitten.

Ping

De ping of penningmeester zorgt voor het geld en de opgaves, en als je speciale kosten hebt gemaakt voor het congres kan je die eventueel bij haar declareren. Dit jaar is de ping Merlijn Hulsenboom Let op! Voor reductie op de congresprijs moet je bij de bondspenningmeester zijn. Dit jaar is dat Marit Mulder. Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld.

Balie, theetuin en koffiekeet

De balie is beschikbaar voor al je vragen op het congres zelf en strippenkaarten voor de theetuin halen. In de theetuin kunnen voor een paar strippen heerlijke versnaperingen worden gehaald. De balie en theetuin worden dit jaar geleid door Lauren Ebbes, Juleo en Myrthe Kooijman.

Four

De fouren zorgen ervoor dat er het hele congres lekker eten is. Je bent hier dus op het juiste adres voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner! Dit jaar zijn dit Sven Boor, Sterre Roos, Geerte Boer en Titus van den berg.

KnokPloeg

Wilde westerse NJN’ers, welkom in Angean, een prachtig pittoresk gehucht in de omgeving van Delft. De bank, top-chefs en saloon functioneren allemaal goed, maar dit was allemaal niet mogelijk geweest zonder het scherp toeziend oog van de lokale sheriffs! Zij slaan hongerig volk weg bij de etensdeuren, dekken de convozeilen voor het dagelijks buffet en houden bovendien de wc’s schoon (volgens insiders achteraf het leukste deel!). Oftewel de knokploeg handhaaft de openbare bondsorde en is hét onderdeel dat het complete congres draaiende houdt! Tom de rooij en Tessel de vries vervullen dit jaar deze functie.

Technische Dienst

De technische dienst zorgt ervoor dat alle audio en video goed werkt, denk hierbij bijvoorbeeld aan de microfoons voor de vergadering of de beamer voor een presentatie. Ysk van Horssen, Ties Wijntjes, en Taco Droogers zullen dat verzorgen.

Zaalchef

De herbergieren zorgen ervoor dat alle inwoners van Angean lekker kunnen slapen en dat al het materiaal goed gebruikt en verzorgd wordt. Voor toegang tot de ziekenboeg moet je bij herbergier Jop off the Hook zijn. Corvee? Meld je bij herbergier Frits the Dike of een van zijn knuppels. Jop van den Haak en Frits van Dijk.

Congres ouders

De congresouders zijn voormalig leden (ouwe sokken) die voor één congres terugkomen om het congresbestuur te ondersteunen. Zij brengen veel ervaring, en kunnen advies geven in allerlei situaties. Dit jaar zijn dit Suzan Mulder en Maartje Neerhof